Recept

Auberginecarpaccio met Mozzarella Fior Di Latte, tomaten en marjolein

Auberginecarpaccio met Mozzarella Fior Di Latte, tomaten en marjolein - Galbani
Preparazione

Snijd de aubergines in dunne plakken en rooster ze enkele minuten op elke kant.

Was de tomaten, droog ze af en snijd ze in kwarten

Snijd de Mozzarella Fior di Latte in plakjes.

Snijd de paprika’s eerst in reepjes en vervolgens in kleine blokjes. Als je ze beter verteerbaar wilt maken, bak ze dan 5 minuten in een pan met een scheutje olie.

Meng de extra vierge olijfolie met citroensap, marjoleinblaadjes, zout en peper.

Leg de plakjes mozzarella op een bord, afgewisseld met plakjes aubergine en partjes tomaat. Garneer alles met kleine blokjes paprika en met het oliemengsel.

Zet de schotel minstens een half uur in de koelkast en serveer.

Dit recept delen De link is gekopieerd