Recept

Crostini van polenta met gedroogde ham en Mozzarella Fior Di Latte

Crostini van polenta met gedroogde ham en Mozzarella Fior Di Latte - Galbani
Preparazione

Voor deze crostini raden we aan om voorgekookte polenta te gebruiken, maar als je wilt, kun je de polenta ook op de traditionele manier maken.

Snijd de polenta in rechthoeken van ongeveer één vinger lang en bak ze kort in een koekenpan met een beetje olie tot ze goudbruin zijn. Je kunt in plaats van een koekenpan ook een grill gebruiken om de crostini goudbruin te bakken.

Bak de gedroogde ham met de fijngehakte rozemarijn apart in een pan. Snijd de Mozzarella Selezione Fior di Latte in kwarten en werk de crostini af als volgt: schik de blokjes gedroogde ham op de nog hete plak polenta en voeg een kwartje mozzarella toe.

Besprenkel met wat olie en kruid met peper alvorens te serveren.

Dit recept delen De link is gekopieerd