Recept

Glaasjes Mascarpone met avocado, zalm en limoen

Glaasjes Mascarpone met avocado, zalm en limoen - Galbani
Preparazione

Je ontvangt gasten vanavond en je wilt hartige glaasjes voor ze klaarmaken? Vraag maar niets meer, Galbani biedt je dit heerlijke recept aan om glaasjes te maken met zalm, avocado en Mascarpone met limoen.

Om dit recept van glaasjes zalm, avocado met limoen en Mascarpone te maken begin je met het persen van de limoenen in plakken en het snijden van de gerookte zalm in kleine stukjes.

Neem vervolgens een grote avocado en snijd die in twee delen, haal de pit eruit en leeg hem. Kies rijpe avocado’s.

Prak het vruchtvlees met behulp van een vork of een lepel om een romige puree te krijgen.

Besprenkel vervolgens de puree van avocado met het citroensap en voeg dan de Mascarpone van Galbani toe aan de avocado en meng het geheel.

Voeg peper en zout toe aan het mengsel.

Leg enkele stukjes gerookte zalm op je bereiding.

Giet wat van je bereiding in glaasjes.

Voeg bovenop enkele plakjes gerookte zalm toe en versier alles met stengels fijngesneden bieslook of fijngehakte dille.

Je hoeft alleen nog maar de glaasjes met zalm en avocado koel te zetten totdat je gasten arriveren voor het aperitief.

Om nog meer smaak te geven kun je ook amandelen toevoegen.

Dit recept delen De link is gekopieerd