Recept

Gnocchi alla Sorrentina

Gnocchi alla Sorrentina - Galbani
Preparazione

Pour les gnocchi : kook de aardappellen helemaal gaar voor 30 minuten zonder schil.

Haal ze door een aardappelpers en laat het afkoelen.

Voeg de bloem toe en het ei en kneed tot een gladde massa.

Laat het 30 min rusten.

Snijd het deeg in gelijke stukken en maak lange slierten.

Snij de slierten in stukjes en draai de gnocchi. Kook in gezouten water voor 1,5 minuut tot de gnocchi bovendrijven.

De saus: fruit de knoflook en blaadjes basilicum in olijfolie.

Voeg de cherrytomatensaus toe en breng op smaak met peper en zout.

Laat 15 min pruttelen.

Meng de gekookte gnocchi door de saus heen en doe het in een ovenschaaltje.

Voeg flink wat geraspte Parmigiano toe over het oven schaaltje en maakt het af met de mozzarella in stukjes gescheurd.

Gratineer het geheel voor 15 minuten in de oven op 175 graden. Buon appetito!

Dit recept delen De link is gekopieerd