Mediterrane feuilleté
Snijd elk blad van de Pane Carasau in 4 of 6 met gebruik van een mes waarbij je oppast niet teveel kleine stukken te maken. Maak de zo verkregen stukken Pane Carasau een beetje weker met wat water. Snijd de cherrytomaten in zo klein mogelijke blokjes. Op smaak brengen met olie, zout en met de hand versnipperde basilicum. nnOntzout de kappertjes onder stromend water, droog ze en hak ze met een zeer scherp mes; voeg er de schil van een citroen aan toe en meng alles met de op smaak gebrachte tomaten.
Leg een laag Pane Carasau op een vel bakpapier, een lepel saus en een halve toast alla Mozzarella van Galbani; dan nog een laag brood, enzovoort, en eindig met de kaas.nnHerhaal deze stappen om 4 porties te verkrijgen. Gedurende 20 minuten in de oven zetten die voorverwarmd is op 180°C. Serveer de Pane Carasau meteen uit de oven.