Recept

Pasta uit de oven

Pasta uit de oven - Galbani
Preparazione

Was de cherrytomaten, breng water aan de kook, pel ze en verwijder de pitjes en snijd ze in kleine stukjes.

Doe in een koekenpan met een beetje olie de fijn gesnipperde ui, de gehakte basilicum en de cherrytomaten. Voeg zout toe en laat ze op matig vuur 20 minuten garen. Ontvel de saucijs, snijd de Mortadella in stukken.

Meng het gehakt met het in melk geweekte oude brood, de saucijs en een snufje zout.nnMaak balletjes.

Snijd de aubergine in repen en bak ze in een koekenpan met een beetje olie.nnSnijd de Mozzarella Cucina 400g van Galbani en de worst in stukken.

Kook de Rigatoni in gezouten water en giet ze nog heet af.nnLeg in een ingevette schaal een laag Rigatoni en de helft van alle ingrediënten, de balletjes inbegrepen. Bedek de Rigatoni en doe er de overgebleven ingrediënten bij.

Zet gedurende 20 minuten in de oven op 200°C.

Dit recept delen De link is gekopieerd