Penne Lisce op de wijze van Sorrente
Doe de goed rijpe tomaten enkele seconden in kokend water, spoel ze dan af onder koud water en pel ze, ontpit de tomaten en hak ze grof.
Verwarm olie in een koekenpan en bak de gehakte teentjes knoflook lichtbruin.
Voeg de tomaten toe, peper en zout en geef geur aan het geheel met een snufje oregano en wat blaadjes basilicum.
Laat het op een hoog vuur gedurende ongeveer een kwartier en kook in de tussentijd de pasta.
Snijd de Mozzarella Cucina van Galbani in dunne plakjes.
Giet de pasta af (die al dente moeten zijn) en doe ze in een licht ingevette gratinschaal.
Bedek de pasta met plakjes Mozzarella, dan met tomatensaus en bestrooi ze met Parmigiano Reggiano D.O.P. van Galbani.
Doe de schaal gedurende ongeveer 10 minuten in de oven op 200°C totdat de Mozzarella compleet gesmolten is en zich heeft vermengd met de tomatensaus om een dikke en geurige saus te vormen. Warm opdienen.