Pizza La Fresca
Verwarm de oven voor op 220°C.
Spreid het pizzadeeg uit op een bakplaat (of op een ronde taartbodem).
Doe een regelmatige laag tomatentartaar op het deeg. Je kunt de tomatentartaar ook vervangen door in tweeën gesneden cherrytomaten.
Leg de geraspte Mozzarella Cucina van Galbani op de tomatentartaar.
Doe de pizza gedurende ongeveer 15 minuten in een warme oven en houd de baktijd in de gaten.
Als de pizza gaar is dan haal je hem uit de oven en laat hem enkele minuten afkoelen.
Leg er een beetje veldsla op, geraspte biet en ten slotte de aspergepunten.
Bestrooi de pizza met Parmigiano Reggiano van Galbani en serveer hem lauwwarm. Doe er een scheutje olijfolie bij om alle aroma’s los te maken. Deze mooi gekleurde pizza met groene asperges kun je ook heel snel maken: je zult hem met veel plezier opdienen bij je dineetjes in het voorjaar!