Recept

Pizza Nduja & Mozzarella di Bufala

Pizza Nduja & Mozzarella di Bufala - Galbani
Preparazione

Bereid het pizzadeeg (klik hier voor het recept)

Dep de Mozzarella van koemelk droog met keukenrol en zet deze aan de kant.

Verwarm de oven voor op de aanbevolen temperatuur voor het pizzadeeg.

Rol het deeg uit op een oppervlak dat je licht met bloem mag bestuiven.

Bak het deeg dan voor een gedeelte voor in de oven en haal het er terug uit.

Meng de tomatensaus met de olijfolie en een beetje zout en verdeel over het deeg.

Verdeel de nduja, pepperoni, verse chili peper, mozzarella van koemelk en vesuvio tomaten over het deeg.

Bak tot de korst goudkleurig is en de kaas goed gesmolten is.

Voeg op het einde de verse Buffelmozzarella toe en bestrooi de pizza als finishing touch met geraspte Galbani Parmezaan, oregano en basilicumblaadjes.

Dit recept delen De link is gekopieerd