Recept

Spiesjes met Mozzarella

Spiesjes met Mozzarella - Galbani
Preparazione

Hier zijn twee manieren om de tomaten te bereiden voor de geroosterde boterham.

De eerste is om de tomaten te wrijven over de plakjes geroosterd brood en ervoor te zorgen dat de tomaten al hun vocht verliezen.

De tweede is om ze gedurende ten hoogste 10 seconden te laten wellen in kokend water.

Als je dat eenmaal hebt gedaan dan dompel je ze in koud water of je houdt ze onder een straal water uit de koude kraan.

Pel ze vervolgens, verwijder de pitjes en snijd ze in blokjes.

Voeg de olijfolie toe en zet ze apart voor de garnering. Om de nasmaak van tomaat op geroosterd brood te vervangen wrijf je de sneetjes in met een paar teentjes knoflook.

Snijd de ballen Mozzarella in schijven. Van een bal maak je 5 schijven.

Leg de tomaten met olijfolie op de sneetjes geroosterd brood. Als je hebt gekozen voor sneetjes ingewreven met tomatenvocht dan strooi je er gelijk de oregano op. Voeg de Mozzarella als laatste toe. Je hoeft alleen nog peper en zout toe te voegen en je bent klaar! Je aperitief zal verrukkelijker zijn dan ooit!

Maak de Bruschetta nog lekkerder door er een scheutje olijfolie extra vierge aan toe te voegen.n

Dit recept delen De link is gekopieerd