Recept

Tiramisu met speculaas

Tiramisu met speculaas - Galbani
Preparazione

Zet een kopje koffie en laat dit afkoelen.

Scheid in de tussentijd het eiwit en de dooiers.

Meng in een kom met een garde de dooiers krachtig met de twee suikers totdat de bereiding bleek wordt.

Voeg de Mascarpone van Galbani toe en ga verder met kloppen tot je een mooi gelijkmatige crème krijgt.

Klop in een andere schaal de eiwitten stijf met een snufje zout.

Doe er voorzichtig de bereiding bij op basis van de Mascarpone van Galbani.

Bekleed de bodem van enkele potjes met deze crème en week de speculaas in de zwarte koffie voordat je deze verkruimelt over de crème.

Bedek opnieuw met een laag crème en herhaal de handeling nogmaals.

Laat het 12 uur opstijven. Voordat je de tiramisu opdient bestrooi je hem met cacaopoeder via een kleine theezeef.

Eet smakelijk!

Dit recept delen De link is gekopieerd